Zima

Pročitaj više...

Skijanje i snowboard

Vlašić je idealna destinacija za skijanje jer terene po svom izboru ovdje mogu pronaći početnici kao i napredni skijaši.

Pročitaj više...

Sankanje

Volite li da se sankate? E pa Vlašić je pravo mjesto za vas. Zabavite se i uživajte na snijegu.

Pročitaj više...

Ski trčanje

Popularna disciplina nordijskog skijanja je i ski trčanje. To je tehnika skijanja koja se uglavnom koristi na ravnijim površinama. Ski trčanje je najstariji vid skijanja uopšte. Na Vlašiću je u planu uređenje ski staze za nordijske discipline dužine 3km.

Pročitaj više...

Noćno skijanje

Pored svih zimskih aktivnosti, poseban užitak boravku na Vlašiću predstavlja noćno skijanje.

Pročitaj više...

Zimske šetnje

Zbog idealnih vremenskih prilika nije mali broj posjetioca naše planine koji se odlučuju za ugodnu planinsku šetnju. Planina Vlašić se u ovom segmentu pokazuje kao idealna destinacija.

Pročitaj više...

Porodične aktivnosti

Vlašić je atraktivno mjesto za odmor i jedinstveno rekreativno odredište koje nudi pregršt aktivnosti i to u svim godišnjim dobima.

Pročitaj više...

Odmor

Od samog početka zimske sezone Vlašić je idealno mjesto za odmor. Posebno je aktuelan period oko Nove godine i dječijeg zimskog raspusta do 20. januara.

Pročitaj više...

Avantura

Pored mnogobrojnih avantura koje možete doživjeti na Vlašiću, jedna je i mogućnost iznajmljivanja snježnog skutera. Tokom vožnje ćete Vlašić doživjeti na sasvim drugi način.

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

Ukoliko želite da Vas obavještavamo o aktuelnostima, novim sadržajima, i ostalim zanimljivostima vezanim za Vlašić, prijavite se za naš Newsletter....

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba