21 Mar

Vlašić naš biser 2013

Sačuvajmo okoliš bez okolišanja

Udruženje "Vlašić planet života" počinje realizaciju niz aktivnosti objedinjene kroz projekt "Vlašić naš biser 2013" u cilju zaštite, unapređenja i uređenja okoliša, te podizanja ekološke svijesti građana i posjetilaca na području planine Vlašić.

Povoda za početak realizacije projekta je više: Prvi dan proljeća, Međunarodni dan šuma, dan općine Travnik i sedam godina od postojanja udruženja "Vlašić planet života". Prva aktivnost se odnosi na već tradicionalno obezbjeđenje besplatnih sadnica četinara za sve zainteresirane vlasnike objekata na području Vlašićkog platoa.

U zadnje tri godine preko 6500 sadnica je podjeljeno i posađeno što je značajno unaprijedilo okoliše prevashodno urbanog dijela planinskog centra Babanovac, ali i drugih naselja na području Vlašića.

I OVIM PUTEM POZIVAMO VLASNIKE OBJEKATA NA VLAŠIĆKOM PLATOU ZA NABAVKU ISTIH.

Zbog pravovremenih prijava tj. rezervacije broja potrebnih sadnica iste možete rezervisati u pansionu "Relax" na Babanovcu – kontakt osoba Vrević Jasmin (030) 541 940. Poziv je otvoren do 18.04.2013.g., te nakon tog datuma, već od 19.04.2013. će se sadnice moći preuzeti u pansionu "Relax". Preuzimanje sadnica će se vršiti do 01.05.2013.

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

Ukoliko želite da Vas obavještavamo o aktuelnostima, novim sadržajima, i ostalim zanimljivostima vezanim za Vlašić, prijavite se za naš Newsletter....

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba