Ski rental

Na Vlašiću možete iznajmiti sve što je potrebno od ski i snowboard opreme za djecu, početnike, rekreativce kao i vrhunske skijaše i snowboard-ere.

SKI SPORT

Iznajmljivanje kompletne opreme za skijanje(skije,
pancerice i štapovi) 1 dan = 15 KM
Iznajmljivanje opreme za snowboard (daska i čizme) 1 dan = 20 KM
Iznajmljivanje sanke 1 dan = 5 KM
Kontakt telefoni : +387 30 707 117 home
+387 63 333 186
+387 61 306 732

Ski Sport Vlašić nalazi se u samome središtu sportsko rekreacionog centra Babanovac na Vlašiću, preko puta podnožja vlašićke skakaonice i Hotela BLANCA. Cilj nam je na jednom mjestu osigurati najveći izbor kvalitetne opreme za zimske sportove i tu ponudu konstantno poboljšavamo.

Sva oprema koju možete pronaći kod nas detaljno je ispitana i na licu mjesta se podešava prema Vama samima. Kroz godine postojanja svim posjetiocima planine Vlašić na raspolaganju smo ne samo kao Ski Rental i Ski Servis, već kao istinski prijatelj za savjete u pravilnom odabiru kvalitetne opreme za skijanje i snowboard.

Za ski sezonu 2010/2011 raspolažemo sa 400 kompleta skijaške opreme za alpsko skijanje, te opremom za snowboard, sankanje, a novina od ove sezone je mogućnost rentanja kompletne opreme za nordijsko skijanje uz pomoć koje ćete moći doživjeti Vlašić kakav do sada niste poznavali.

WINTERSPORT VLAŠIĆ SKI OPREMA

Babanovac bb.
Mob: +387 (0)61 187 383
e-mail: info@ wintersport-vlasic.com
www.wintersport-vlasic.com

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

Ukoliko želite da Vas obavještavamo o aktuelnostima, novim sadržajima, i ostalim zanimljivostima vezanim za Vlašić, prijavite se za naš Newsletter....

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba