Vlasic.ba is online

Thursday, 8. August, 2013.

Poštovani posjetioci , želimo da vas obavijestimo da je nakon dugog planiranja, prikupljanja informacija i fotografija, kao i programiranja turističkog informativnog portala za planinsku ljepoticu Vlašić, počeo sa radom Vaš i naš www.vlasic.ba

U njemu ćete naći sve neophodne informacije o aktuelnoj turističkoj ponudi Vlašića, kao i informacije o smještajnim i ugostiteljskim kapacitetima. Svakodnevno obavještavanje o stanju na stazama i ski liftovima, kao i web kamere će vam pomoći da u svakom trenutku imate pravu informaciju sa terena.

Želja nam je da postanemo prepoznatljiv i neodvojiv dio ovog planinskog bisera Bosne i Hercegovine, da prezentujemo našu planinu na najbolji način i povećamo kvalitet turističkog servisa, pružimo uvijek svježe informacije i samim tim povećamo broj dolazaka na Vlašić, kako u zimskoj, tako i u ljetnoj sezoni.
Želimo da vas takođe obavijestimo da će stranica u narednim danima imati i prevod na engleski jezik, jer nam je cilj što veći dolazak ljudi iz inostranstva.

Ukoliko neko od vas ima primjedbe ili sugestije, molimo da nas kontaktira na e-mail: mail@vlasic.ba
Vaši su nam komentari veoma važni, jer želimo da se još unaprijedimo i ponudimo kvalitetan servis koji će biti svima od koristi.

Poručujemo svima koji su zainteresovani za prezentovanje hotelskih, apartmanskih i drugih privatnih smještaja, ski škola i rentala, planinarskih društava, paraglajding i biciklističkih timova da nas kontaktriraju na mail marketing@vlasic.ba

Podržite nas i lajkujte našu facebook stranicu www.facebook.com/vlasic.ba
Tu smo za sve Vas koji volite Vlašić i planinski turizam.

Vaš Vlasic.ba Team

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

If you wish to be informed about new content and other interesting things about Vlasic, subscribe to our Newsletter.

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba