21 Mar

Vlašić our pearl 2013

Sačuvajmo okoliš bez okolišanja

Udruženje "Vlašić planet života" počinje realizaciju niz aktivnosti objedinjene kroz projekt "Vlašić naš biser 2013" u cilju zaštite, unapređenja i uređenja okoliša, te podizanja ekološke svijesti građana i posjetilaca na području planine Vlašić.

Povoda za početak realizacije projekta je više: Prvi dan proljeća, Međunarodni dan šuma, dan općine Travnik i sedam godina od postojanja udruženja "Vlašić planet života". Prva aktivnost se odnosi na već tradicionalno obezbjeđenje besplatnih sadnica četinara za sve zainteresirane vlasnike objekata na području Vlašićkog platoa.

U zadnje tri godine preko 6500 sadnica je podjeljeno i posađeno što je značajno unaprijedilo okoliše prevashodno urbanog dijela planinskog centra Babanovac, ali i drugih naselja na području Vlašića.

I OVIM PUTEM POZIVAMO VLASNIKE OBJEKATA NA VLAŠIĆKOM PLATOU ZA NABAVKU ISTIH.

Zbog pravovremenih prijava tj. rezervacije broja potrebnih sadnica iste možete rezervisati u pansionu "Relax" na Babanovcu – kontakt osoba Vrević Jasmin (030) 541 940. Poziv je otvoren do 18.04.2013.g., te nakon tog datuma, već od 19.04.2013. će se sadnice moći preuzeti u pansionu "Relax". Preuzimanje sadnica će se vršiti do 01.05.2013.

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

If you wish to be informed about new content and other interesting things about Vlasic, subscribe to our Newsletter.

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba