Doživi Vlašić

Zima

Pročitaj više...

Skijanje i snowboard

Vlašić je idealna destinacija za skijanje jer terene po svom izboru ovdje mogu pronaći početnici kao i napredni skijaši.

Pročitaj više...

Sankanje

Volite li da se sankate? E pa Vlašić je pravo mjesto za vas. Zabavite se i uživajte na snijegu.

Pročitaj više...

Ski trčanje

Popularna disciplina nordijskog skijanja je i ski trčanje. To je tehnika skijanja koja se uglavnom koristi na ravnijim površinama. Ski trčanje je najstariji vid skijanja uopšte. Na Vlašiću je u planu uređenje ski staze za nordijske discipline dužine 3km.

Pročitaj više...

Noćno skijanje

Pored svih zimskih aktivnosti, poseban užitak boravku na Vlašiću predstavlja noćno skijanje.

Pročitaj više...

Zimske šetnje

Zbog idealnih vremenskih prilika nije mali broj posjetioca naše planine koji se odlučuju za ugodnu planinsku šetnju. Planina Vlašić se u ovom segmentu pokazuje kao idealna destinacija.

Pročitaj više...

Porodične aktivnosti

Vlašić je atraktivno mjesto za odmor i jedinstveno rekreativno odredište koje nudi pregršt aktivnosti i to u svim godišnjim dobima.

Pročitaj više...

Odmor

Od samog početka zimske sezone Vlašić je idealno mjesto za odmor. Posebno je aktuelan period oko Nove godine i dječijeg zimskog raspusta do 20. januara.

Pročitaj više...

Avantura

Pored mnogobrojnih avantura koje možete doživjeti na Vlašiću, jedna je i mogućnost iznajmljivanja snježnog skutera. Tokom vožnje ćete Vlašić doživjeti na sasvim drugi način.

Ljeto

Pročitaj više...

Šetnja

U proljećnim i ljetnim danima Vlašić je idealna destinacija za ugodnu planinsku šetnju, najčešće uz pomoć posebnih štapova koji znaju biti od koristi pri kretanju težim dionicama.

Pročitaj više...

Biciklizam

Biciklizam je u posljednjim decenijama veoma popularan sport. Veliki broj ljudi je sve više okrenut prirodi, sportu, zdravom tijelu i duhu.

Pročitaj više...

Planinarenje

Planinarenje se s pravom smatra najzdravijim sportom za duh i tijelo. Pored planinskih objekata na Vlašiću (Devečani, Konjska) ukazala se potreba da se ide u dubinu planine, te je na najljepšem dijelu Vlašića sagrađen objekat za smještaj planinara.

Pročitaj više...

Porodične aktivnosti

U toplim ljetnim danima Vlašić nudi mogućnost nezaboravnog odmora i aktivnosti za cijelu porodicu. Sva svoja zadovoljstva na ovoj destinaciji mogu ispuniti kako stariji, tako i najmlađi članovi porodice.

Pročitaj više...

Avantura

Ako pored mirnih šetnji, izleta i ostalih aktivnosti koje Vlašić nudi želite doživjeti i avanturu, onda vam svakako preporučujemo jedan od najatraktivnijih sportova - paraglajding.

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

Ukoliko želite da Vas obavještavamo o aktuelnostima, novim sadržajima, i ostalim zanimljivostima vezanim za Vlašić, prijavite se za naš Newsletter....

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba