7 Sep

Adventure Fest Vlašić 2013

Na Vlašiću se 07. i 08. septembra 2013. održava drugi adventure fest (festival avanturističkih sportova).

Adventure Fest Vlašić jedina je sportska manifestacija takve vrste u Bosni i Hercegovini, pa već samim time privlači pažnju sportaša, ljubitelja avanture i prirode te medija, a na taj način pomaže u brendiranju Vlašića kao turističke destinacije za mlade i izvan glavne turističke sezone.

Osim navedenog, festival ima i izražen kulturni značaj za građane Srednje Bosne, jer se u tom periodu niti ove godine neće događati značajnije kulturne manifestacije. Isto tako vrijedi napomenuti da je program za posjetitelje tokom festivala besplatan. Na taj način festival približava predstavnicima klubova, medija i široj publici istinske doživljaje avanture i prirode koji inače ne bi imali priliku susresti se na jednom mjestu sa opremom, sportovima i tehnikom u ovom dijelu Evrope.

Primarni cilj jest upravo razvijati festival u tom smjeru, u nadi da će prerasti u jedan od najvećih festivala avanturističkih sportova u ovom dijelu Europe.

You Tube
Flickr
Sitemap

NEWSLETTER

Ukoliko želite da Vas obavještavamo o aktuelnostima, novim sadržajima, i ostalim zanimljivostima vezanim za Vlašić, prijavite se za naš Newsletter....

Submit

Xmedia Design GmbH
Lerzenstrasse 8
8953 Dietikon ZH

mail@vlasic.ba marketing@vlasic.ba